Onderhoud en reparatie van tuin- en parkmachines

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw tuin- of parkmachine. Door uw machine regelmatig te onderhouden verlengt u niet alleen de levensduur van het apparaat, maar ook komen uw werkzaamheden niet onnodig stil te liggen. Door het regelmatig onderhouden van machines voorkom je eventuele reparaties in de toekomst. Voor onderhoud en reparatie van tuin- en parkmachines kunt u bij Wouda Machines terecht: van minitractors tot grasmaaiers.

Klein en groot onderhoud

Er zijn verschillende soorten onderhoud. Heeft u hier niet zoveel verstand van? Het is mogelijk om klein onderhoud zelf uit te voeren, maar dit kunt u ook prima uitbesteden. Onder klein onderhoud verstaan wij onder andere het reinigen van een luchtfilter, het slijpen van een ketting en het controleren van een aandrijftandwiel of kettingriem. Tevens kunt u bij Wouda Machines terecht voor groot onderhoud. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw tuin- of parkmachine goed blijft presteren. Laat uw apparaat bijvoorbeeld eens per jaar nakijken na afloop van het tuinseizoen. Na het onderhoud is uw machine weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

Machines die wij onderhouden en repareren

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een breed scala van tuin- en parkmachines onderhouden/repareren. Wij helpen je graag om de volgende machines in topconditie te houden. Daarnaast hebben we ervaring met diverse bekende, maar ook onbekende merken.

  • Grasmaaiers/zitmaaiers
  • Kettingzagen
  • Heggenscharen
  • Bosmaaiers
  • Bladblazers
  • Tractors

Tuin- en parkmachines van John Deer in de winter

Tuin- en parkmachines keuren

Het periodiek keuren van tuin- en parkmachines is sinds een aantal jaren verplicht. In de meeste gevallen wordt er een jaarlijkse keuring van machines geëist. Door het keuren van uw machines zorgt u niet alleen voor een veilige machine, maar ook blijft uw grasmaaier, tractor of ander apparaat in goede staat. Wouda machines is gecertificeerd in het keuren van tuin- en parkmachines en voorziet uw machine na afloop met een keuringscertificaat. 

Neem contact met ons op

Kan uw machine wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Of werkt deze niet helemaal meer naar behoren? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Via de mail of telefoon bespreken we graag de verschillende mogelijkheden en voorzien we je met passend advies. Bel naar 06 11497304 of stuur een e-mail naar info@woudamachines.nl. We zijn beschikbaar tijdens werkuren, maar ook daarna staan we voor je klaar.


Maak een afspraakVoor onderhoud aan tuin- en parkmachines