Reparatie en onderhoud van bouwmachines

Is uw bouwmachine toe aan een onderhoudsbeurt? Of werkt uw wegenbouwmachine niet meer helemaal naar behoren? Voor onderhoud en reparaties aan bouwmachines kunt u terecht bij Wouda Machines. Door onze jarenlange ervaring in de industriële wereld kunnen wij een bij een breed scala van klein tot middelgrote wegenbouw- en bouwmachines onderhoud en reparatie uitvoeren. De machines die wij kunnen onderhouden/repareren zijn:

  • Minishovels
  • Vuilwaterpompen
  • Bronneringspompen
  • Minikranen
  • Cirkelzagen
  • Decoupeerzagen
  • Diamantboren
  • Betonvlinders
  • Trilplaten
  • Betonmolens

Vroegtijdig onderhoud van bouwmachines

Voorkomen is beter dan genezen: het is daarom verstandig om vroegtijdig onderhoud te laten uitvoeren aan uw machines. Op deze manier voorkomt u dat het werk stil komt te liggen en uw machine op den duur stuk gaat. Of het nu gaat om een trilplaat of minikraan, vroegtijdig onderhoud zorgt ervoor dat de bouwmachine ten allen tijden goed functioneert en zorgt er ook nog eens voor dat uw machine langer mee gaat. Bij Wouda Machines zijn uw bouw- en wegenbouwmachines in goede handen. Zo bent u altijd verzekerd van veilige, gekeurde en goedwerkende machines. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht over advies of oplossingen op maat. 

Handgereedschap Nen 3140 keuren

Het periodiek keuren van landbouw-, tuin-, park- en bouwmachines is verplicht. Deze keuringen kunnen intern worden uitgevoerd door een deskundig keurmeester, maar kunnen ook worden uitbesteed. Wouda machines is gecertificeerd in het keuren van elektrische handgereedschap Nen 3140. Hierbij moet u denken aan elektrische apparaten zoals: boormachines, haakse slijpers, verlengsnoeren, stofzuigers, tafelcontactdozen, soldeerbouten, laders van accuboormachines, haspels, verlengkabels en zaagmachines. Goedgekeurde bouwmachines worden voorzien van een keuringssticker. Bovendien zijn wij ook gecertificeerd in het keuren van ladders, trappen en rolsteigers. 

Zoekt u een bouw- of wegenbouwmachine?

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van wegenbouw- en bouwmachines, u kunt ook bij ons terecht voor de inkoop en verkoop van machines. Benieuwd naar het huidige aanbod? Bij interesse kunt u altijd contact opnemen via de mail of telefoon. Bel naar 06 11497304 of stuur een mail naar info@woudamachines.nl. Ook na werkuren staan wij voor u klaar. 

Daarnaast is Wouda Machines ook leverancier van Selwood en Grindex Pompen. De Selwood D75 vuilwater/drainpomp is nu nieuw te leveren. 

BBA Pomp bouwmachines
Selwood pomp bouwmachine
 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact opVoor alle mogelijkheden en het huidige aanbod