Bouwmachines

Bouwmachines en wegenbouwmachines reparatie en onderhoud:

Voor het onderhoud en reparaties aan bouwmachines kunt u terecht bij Wouda machines. Het gaat hier om kleine tot middelgrote bouw- en wegenbouwmachines.

Door onze jarenlange ervaring in de reparatie van uiteenlopende wegenbouw- en bouwmachines, kunnen wij een breed scala van klein tot middelgrote bouw- en wegenbouwmachines het onderhoud & reparatie uitvoeren. Denk hierbij aan: minishovels, vuilwaterpompen, bronneringspompen, minikranen, cirkelzagen, decoupeerzagen, diamantboren, betonvlinders, trilplaten en betonmolens.

Vroegtijdig onderhoud

Het is natuurlijk altijd verstandig om vroegtijdig onderhoud te doen aan uw machines. Het maakt niet uit of het nu gaat om een trilplaat of een minikraan. Vroegtijdig onderhoud zorgt ervoor dat de machine tijdens het werk goed functioneert en voorkomt dat de bouw of wegenbouw machine stil komt te staan of weg moet voor reparatie.

Een goed onderhouden machine heeft tevens een langere levensduur!

Handgereedschap Nen 3140 keuren.

Wouda machines is gecertificeerd in het keuren van elektrische handgereedschap Nen 3140. Hierbij kunt u denken aan elektrische apparaten zoals: boormachines, haakse slijpers, verlengsnoeren, stofzuigers, tafelcontactdozen, soldeerbouten, laders van accuboormachines, haspels, verlengkabels, zaagmachines etc. 

Kortom alles waar een stekker aan zit, zowel 230 als 400 volt.

 

Pompen en onderdelen

Wij zijn ook leverancier van Selwood pompen en Grindex pompen

Zoekt u een bouw- of wegenbouwmachine?

Voor de inkoop en verkoop van bouw- of wegenbouwmachines, (elektrisch)handgereedschap en tuin- of parkmachines kunt u bij ons terecht.

BBA Pomp
Neen contact opVoor alle mogelijkheden en het huidige aanbod!
Neem contact op voor een afpraak
Straat: 8458 CG Tjalleberd
Postcode: Aengwirderweg 321
Email: Info@woudamachines.nl
Mobiel: 06-11497304
Telefoon: 0513-633003
WOUDAMACHINES

Onderhoud en reparatie van bouw/infra en park- tuinmachines.

Laat uw machine(s) u soms staan en blijft hierdoor het werk stil liggen? Neem dan contact met mij op zodat het werk niet blijft liggen en snel verder kan.