Wouda Machines is een erkend Kränzle dealer en servicepunt

Wouda Machines is een erkend Kränzle dealer en servicepunt. Wij hebben diverse nieuwe Kränzle machines op voorraad.  Kränzle is een bekend merk uit Duitsland en is sinds 1974 actief in de productie van hogedrukreinigers. Het bekende merk heeft zich ontwikkeld tot wereldleider en de kwaliteit staat hoog in het vaandel. Kränzle is voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van producten en produceert alleen producten van de beste kwaliteit. 

Hogedrukreinigers, stofzuigers en handveegmachines

Kränzle staat vooral bekend om zijn hogedrukreinigers van topkwaliteit, maar het merk biedt ook diverse stofzuigers en veegmachines aan. Naast kwaliteit kunt u ook rekenen op snelle levering en een uitstekende service na aankoop. Er zijn namelijk diverse Kränzle servicepunten in Nederland waar u na de aankoop van een product terecht kunt voor onderhoud of reparatie. Er is altijd wel een erkend servicepunt bij u in de buurt.

Bekijk hier de productcatalogus van Kränzle. 

Wouda Machines als Kränzle servicepunt

Kranzle Wouda machines

Woont u in Heerenveen of omgeving? Dan kunt u terecht bij Wouda Machines als Kränzle servicepunt. Voor onderhoud of reparatie aan uw hogedrukreiniger, stofzuiger of veeg- en schrobmachines bent u bij ons aan het juiste adres. U geniet van uitstekende en snelle service na het aanschaffen van een Kränzle product. Daarnaast rekenen wij een scherpe prijs voor elke klus. Meer weten over Kränzle en Wouda Machines als servicepunt? Of bent u opzoek naar een geschikte hogedrukreiniger? Neem gerust contact op! Naast onderhoud en reparatie kopen en verkopen wij namelijk ook nieuwe en gebruikte Kränzle producten. 

Onderhoud en reparatie van andere machines

Heeft u ook andere machines in uw bezit? Bijvoorbeeld een grasmaaier of minishovel? Het is belangrijk dat deze apparaten regelmatig worden onderhouden. Door regelmatig onderhoud gaat uw machine namelijk veel langer mee en u voorkomt ongemakken. Het is mogelijk om klein onderhoud zelf uit te voeren, maar het is ook mogelijk om uw tuin-, park- of bouwmachine door ons te laten nakijken.

Bekijk hier de garantievoorwaarden voor Kränzle machines. Garantie op een Kränzle machine geldt uitsluitend voor materiaal- en productiefouten

Neem contact opVoor goed advies en onderhoud